Председник Русије Владимир Путин саопштио је да још није одлучио да ли ће се кандидовати за председничке изборе 2018. године.

„Још има времена“, рекао је руски председник приликом сусрета с децом из Центра „Сиријус“ у Сочију, који је основан на његову иницијативу. Овде сваког месеца долази око 600 талентоване деце узраста од 10 до 17 година.

На питање полазника Центра „Сиријус“ чиме планира да се бави када више не буде био председник, Путин је у шали одговорио: „Још нисам одлучио да ли ћу отићи… Имаћу чиме да се бавим“.

Руски лидер се упознаје с научним радовима деце на којима су она радила током свог бораква у центру и одговара на њихова питања.

Путин је у разговору с децом истакао да живи нормалним животом и да покушава да свој дневни распоред направи тако да има времена за музику, спорт и за своје пријатеље.

Говорећи о друштвеним мрежама, руски председник је истакао да не разуме због чега људи имају потребу да се крију иза надимака и псеудонима, додајући да он нема ниједан налог на друштвеним мрежама.

Руски председник је, међутим, признао да је имао псеудоним док је радио у обавештајној служби. Његов псеудоним гласио је „Платов“.

На питање ученика шта су за њега главне вредности у животу, руски председник је одговорио да је то, као прво, сам живот, а затим љубав и слобода.

СПУТНИК

Тагови: ; ; ;