Од детињства Европљане засипају одређеним шаблонима које треба узети као коначне истине. Говоримо о «истинама» које објашњавају одређене америчке акције којима се подстичу оружани сукоби. Видимо да су сви ратови које Америка засновани на лажима, на искривљеној реалности, на сатанизации непријатеља у америчкој јавности, што је инхерентно антиратно подржало акције своје владе, написао је немачки блогер.

Огромна лаж коју нам сада потурају као истину треба да изазове забринутост, јер све води до тога да се започне 3. светски рат. Лаж садржи твдрњу да се Русија умешала у председничке изборе у Америци. Тврдња да Русија угрожава своје суседе и Запад, генерално је веома опасна неистина.

Уз помоћ контролисаних медија, успешно су створили слику о Русији као агресору, али су у исто време, крвави пуч на Мајдану 2014. године потпуно игнорисали. Људи ма се сервира «истина» да је Крим присилно присаједињен потпуно изостављајући чињеницу да је на полуострву одржан референдум, што је резултирало томе да 90% житеља Крима гласа за уједињење са Русијом. Западни лидери и америчка влада су се управо том лажи водили да би увели санкције Русији.

Лаж је да је разлог за санкције Русији тај да су Путин и Русија «украли» «украјински» Крим. Истина је да је амерички председник Барак Хусеин Обама заробио Украјину путем државног удара у фебруару 2014.! До овог крвавог рушења легитимне владе у Кијеву дошло је након много година пропаганде и након што су Стејт департмент и ЦИА дали 5 милијарди долара.

Вашингтон сада жели да одобри «одбрамбени буџет» од скоро 700 милијарди долара за 2018.

Бојим се да је то још једна велика лаж која је претпостава за 3. светски рат!

Тагови: ; ; ; ;