У непосредној близини Сарајева сеизмолошки апарати забележили су подрхатавање тла.

Потрес јачине 2,6 Рицхтера је забележен девет километара југоисточно од Сарајева.

Како се наводи на страници сервиса ЕМСЦ, земљотрес се догодио на дубини од пет километра.

 

Н1

Тагови: ; ;