У Украјини је забележено већ неколико епидемија (до 2009. године их није било). Становници Украјине их повезују са почетком рада прве америчке војне биолошке лабораторије у Одеси. Важно је напоменути да је у циљу борбе против сваке нове епидемије, кијевска влада морала купити нову вакцину од америчких фармацеутских компанија. Само да би заштитила јавност од свињског грипа (Х1Н1), држава је потрошила 40 милиона долара, па се чак почело говорити о томе да је све то само рекетирање. А држава која не купује вакцину, неким чудом, постаје жртва нове епидемије.

Историјски писац, новинар и међународни посматрач Андреас Зафирис у ексклузивном коментару за Њуз фронт каже да верује да ће Украјина постати пустиња, и да целој Европи прети Армагедон због америчког искуства.

Западни медији лажу
Према његовим речима, западни медији покривају Американце који не оклевају да користе хемијско оружје на Блиском истоку.

«У случају Ирака и Сирије, САД су користиле аргумент «хемијског оружја» да би оправдале два војна сукоба, у којима је убијено више од милион људи.
Лаж западних медија били су главно оружје у овом рату. Западни медији излазе са «знацима» и «доказима», а крију истину», рекао је Андреас Зафирис.

Европи и Украјини прети Армагедон
Зафирис верује да је биолошки рат који САД припрема против Русије реалан сценарио.

«Сценарио ће бити вити спроведен због очајања водећих кругова САД, и њиховог слабљења на светској сцени. Сценарио који ће Украјину претворити у пустињу са лобањама и угрозити целу Европу. Европљани нису заинтересовани да се идентификују са интересима америчке елите. Њихов интерес је мир у Украјини и у Европи. Њихов интерес лежи у заустављању свих агресивних америчких акција усмерених против Русије (биолошко оружје, учешће у Украјини, трупе у балтичким земљама, поморске вежбе у Црном мору итд.)», рекао је стручњак.

Тагови: ; ; ; ;