Већ одавно раскринкана фарса звана ”државни удар” је изгледа непресушан извор нових чињеница које недвосмислено показују врло јефтину монтажу.

Тако се, у новом аудио снимку до ког је дошао наш портал, а који се у списима предмета налази у делу МТН (мере тајног надзора) чује како неко из полиције (или тужилаштва) суфлира Мирку Велимировићу у ”прислушкиваном” разговору.

Према информацијама до којих је дошао ИН4С, „суфлер“ Паји Велимировићу је заправо Катнићев помоћник Саша Чађеновић. За монтирање „доказа“ у афери „државни удар“ и стрпавања у затвор свог најближег рођака, Мишка Чађеновића, добио је стан по скраћеној процедури од Владе ЦГ.

Подсетимо, Велимировић је, према полицијској конструкцији први пријавио припреме ”државног удара” 12. октобра прошле године. У суђењу које је обиловало небројеним контрадикторностима, Велимировић је тврдио да је по Катнићевом налогу купио оружје које је одмах након куповине уништио, ”не стигавши” исто чак ни да фотографише. Недуго након тог суђења, Велимировић је у писаној изјави негирао постојање било какве организације и оптужио директно Миливоја Катнића да је читаву причу измислио по његовом налогу.

 

 

ин4с

Тагови: ; ;