Двојицу тинејџера из Марока, осумњичене да су били у групи која је силовали једну Пољакињу, опљачкали и претукли њеног партнера на плажи у Риминију, идентификовала је у полицијској станици жена из Перуа

Двојицу тинејџера из Марока, осумњичене да су били у групи од четворице мушкараца који су силовали једну пољску туристкињу и претукли њеног партнера на популарној италијанској плажи у Риминију, идентификовала је данас у полицијској станици жена из Перуа.

Она је пријавила да ју је, убрзо након наведеног напада, силовала иста група, јављају италијански медији.

Како наводи АП, касније је пијављено да је полиција задржала у притвору и трећег осумњиченог, такође малолетника.

Италијанска државна телевизија, новинска агенција АНСА и телевизија Скај ТГ24 јавиле су из Риминија да су двојица Мароканца, која су браћа, отишла у полицијску станицу након што су препознати на снимку надзорних камера које је полиција објавила у нади да ће наћи нападаче.

Жена из Перуа, која је нападнута на путу недалеко од плаже, дошла је у полицијску станицу у Риминију, где их је препознала, наводе медији.

АНСА је касније јавила да је полиција задржала у притвору трећег осумњиченог, који је описан као малолетник афричког порекла, у оближњем граду Монтекио ди Пезаро захваљујући информацијама које је добила од двојица браће.

Ухапшени осумњичени су старости до 15 до 17 година.

Полиција трага за четвртим осумњиченим, за којег се верује да је пунолетан.

Напад се догодио прошле суботе, на скровитом делу плаже у Риминију.

Према извештајима медија, партнер туристкиње, 26-годишњи мушкарац, изгубио је свест услед ударца у главу, док је туристкиња, која такође има 26 година, више пута силована.

Починиоци су група од четири мушкарца, који су жртве напада и опљачкали.

Пар из Пољске вратио се у своју земљу неколико дана након напада.

Танјуг

Тагови: ; ; ;