Чланови Нове српске демократије учествоваће у писању декларације о опстанку српског народа заједно са представницма власти у Србији и Републици Српској и на тај начин саопштити став српског народа из Црне Горе у вези са будућности Срба у региону, рекао је Срни портпарол Нове српске демократије Јован Вучуровић.

 

Он каже да ће председник Нове српске демократије Андрија Мандић позвати на састанак релевантне српске представнике окупљене око пројекта «Српска кућа», као и колеге и партнере из Демократске народне партије, како би саопштили став српског народа из Црне Горе у вези са пројектом декларације.

Вучуровић је најавио да ће представници Срба из Црне Горе учествовати у писању декларације.

» Осим тима из Србије и Републике Српске, и представници Срба из Црне Горе ће учествовати у изради декларације конкретним текстом којим ће се јасно опредијелити о свим темама важним за српски народ. То ће бити наш допринос и учешће» — рекао је Вучуровић.

Он каже да је то обавеза Нове српске демократије, као најјаче српске и опозиционе странке и Црној Гори, и њеног лидера Андрије Мандића, као заступника политичких ставова Срба у Црној Гори.

 

Тагови: ; ;