Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Инфромације се ажурирају а време је москвско — сат времена испред средњеевропског)

 

22:48

 

Вечерас око 21:30 украјинске снаге отвориле су ватру на западну околину Доњецка.

Око 19:00 украјинске снаге отварале су ватру на Трудовски у Петровском рејону Доњецка. Информација о евентуалним жртвама нема.

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 36 пута напале територију ДНР. Под ватром украјинских снага нашло се 15 насељених места Републике.

13:18

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су украјинске снаге током претходног дана седам пута напале позиције Народне милиције у подручју насеља Желобок, Калиново и Калиновка.

 

 

 

Извештај за 12.септембар

 

 

ДНР

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 29 пута напале територију ДНР. Под ватром украјинских снага нашл0 се 12 насељених места Републике.

 

ЛНР

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су украјинске снаге током  претходног дана 11 пута напале позиције Народне милиције у подручју насеља Калиново,Фрунзе, Лозовое и Желобок.

 

 

 

Тагови: ; ;