Министар одбране Александар Вулин данас је обишао Центар за тражиоце азила у Крњачи и поручио да они који се баве спречавањем илегалних миграција раде изванредан посао.

«Снаге Министарства унутрашњих послова и Министарства одбране, наша војска и наша полиција раде изванредан посао. Сви ти момци и девојке који се налазе на граници према Бугарској и Македонији успевају да контролишу илегална кретања и не дозвољавају да се на територију Србије улази без докумената и без законског основа» рекао је Вулин.

Вулин, који је и председник Радне групе за решавање питања мешовитих миграционих токова, рекао је да захваљујући њиховом раду, њиховој пожртвованости и огромном ентузијазму може да се каже да у потпуности контролишемо кризу, да је наш свакодневни живот заштићен и да се закон у овој земљи поштује.

«Наш систем безбедности још једном показује да води рачуна о сваком свом грађанину, да води рачуна о сваком људском бићу и да је у стању да нас заштити на сваком делу наше територије», рекао је Вулин.

 

Танјуг

Тагови: ; ; ; ; ;