Потпредседница Владе Србије и чланица председништва СНС Зорана Михајловић рекла је да се Покрет слободних грађана Саше Јанковића распада и да је то чињеница коју више нико, чак ни поједини медији, не могу да сакрију од грађана Србије.

Зорана Михајловић наводи да су оптужбе највиших функционера на рачун Јанковића коначни доказ да политика овог покрета, у којој, како каже, нема ниједне идеје, сувислог предлога, у којој постоји само мржња против СНС-а и Александра Вучића — не може да добије подршку грађана Србије.

«Добро је да јавност Србије од најближих сарадника Саше Јанковића чује о каквом политичару је реч. Атмосфера страха, поређење са Слободаном Милошевићем и Миром Марковић, непотизам, безидејност, финансијске малверзације, неморал, лењост и велики нерад само су неке од особина Саше Јанковића, о којима отворено говоре његови најближи сарадници», навела је Михајловићева.

Све то, додаје Михајловићева, најбоље описује човека који је годинама обављао одговорну функцију заштитника грађана, али и показује како би изгледала Србија у којој би Саша Јанковић и његов покрет били на власти.

«Док постоје СНС и Александар Вучић, то се неће догодити», закључила је Михајловић.

РТС

 

Тагови: ; ;