Контроверзни хрватски певач Марко Перковић, познатији као Томпсон, одржаће загребачким средњошколцима предавање на тему «Вера, љубав и домовина».

 «У јуначкој земљи милој у месецу сећања на Вуковар, у госте нам долази Марко Перковић Томпсон. Средњошколци, видимо се!», гласи најава догађаја Студентског католичког центра за предавање које је заказано за четвртак, у том центру.

Популарни певач, познат по певању поскочице о клању Срба, одржаће предавање малолетницима о љубави и домовини, примећује загребачки портал «Индекс».

Како се додаје, чини се да је одзив за догадај изузетно велики па су организатори морали напоменути како се ради искључиво о сусрету за средњошколце.

«Јако нам је драго због овако великог одзива и радо бисмо вас све видели на сусрету, али ово је сусрет за средњошколце, па молимо све који више не носе ту титулу да препусте место средњошколцима. За студенте и све остале има пуно других квалитетних садржаја», замолили су организатори на фејсбуку.

Иначе, ово предавање је организовано у склопу пројекта «Мењам свет» Студентског католичког центра, који је замишљен као акција студената за средњошколце.

Програм би, како наводе, требао нудити «прегршт прилика за мењати себе: нова сазнања, животна искуства, духовни увиди, занимљиви гости, актуелне теме, молитва, опуштено дружење», додаје «Индекс».

Новости

Тагови: ; ; ;