„Нора“, један од најпродаванијих извозних производа српске наменске индустрије, коју већ поседују неке државе, одушевила је званичнике у Уједињеним Арапским Емиратима током недавног тестирања.

Министар одбране Републике Србије Александар Вулин и делегација Министарства одбране и Војске Србије током боравка у званичној посети Уједињеним Арапским Емиратима су присуствовали тестирању  самоходне хаубице „НОРА Б-52“, калибра 155 мм.

Била је то прилика да се један од најбољих производа и иновација одбрамбене индустрије Србије, у практичном дејству и у најбољем светлу, прикаже партнерима у УАЕ, те је након завршеног тестирања министар Вулин изјавио да Југоимпорт СДПР има све разлоге да буде веома поносан и задовољан, имајући у виду како се тај најзначајнији производни пројекат, “НОРА Б-52“ калибра 155 мм, показала пред домаћинима из УАЕ.

«Сви параметри су показали да је НОРА један изузетан производ и да, стога, имамо разлога да очекујемо да ћемо на светском тржишту, и на тржишту УАЕ, имати значајне успехе», рекао је министар одбране

Самоходна хаубица „НОРА Б-52“, калибра 155 мм показала је изузетне карактеристике и одушевила домаћине. Уверите се и сами.

Спутњик

Тагови: ; ;