У Вишем суду у Подгорици десио се инцидент након што је судија удаљила Андрију Мандића из суднице до краја доказног поступка.

 

Наиме, Миливоје Катнић је тражио од судије да опомене Андрију Мандића јер тврди да му је псовао мајку. Мандић је казао да то није тачно, а Мугоша да то није чула.

Председница вијећа је позвала Мандића да појасни шта је рекао.

„Не можете са мном тако да разговарате, нисте ми ви разредна, срам вас било. Рекао сам шта сам рекао и срам вас било за такво понашање“, казао је Мандић након чега је удаљен.

Након тога је бурно реаговао Милан Кнежевић и рекао да је циљ да се саботира одбрана и да их удаље из доказног поступка, те да треба ухапсити Миливоја Катнића због „наговарања на кривично дело“.

Мугоша је донела решења о удаљавању Кнежевића из суднице након чега се десио инцидент. Полицајац је све време покушавао да изгура Кнежевића из суднице чему се он опирао.

При изласку се обратио Миливоју Катнићу упућујући га на своју адресу, да му се јави, да рашчисте све што имају, након чега га је полицајац снажно гурнуо са врата. Из ходника се чула бука након чега је адвокат Радосављевић предложио паузу, да виде о чему се ради.

Тагови: ; ; ;