Даница Грујичић: Не постоји никаква историјска подлога за даље постојање злочиначког НАТО-а

Професор Даница Грујичић —  неурохирург, начелница Одељења за неуроонкологију Клиничког центра Србије и редовни професор на Медицинском факултету у Београду – говорила је у емисији за НТВ и NewsFront – Србија о последицама НАТО бомбардовања по екологију и здравствено стање грађана Србије, као и о политичким подлозима и последицама тог чина, пре свега о ситуацији на Косову и Метохији.

Овде је направљен један еколошки геноцид. Они су намерно бомбардовали сва хемијска постројења, нафтну индустрију, резервоаре нафте који су били забележени на мапама хазарда. Притом, на територији која нема никакве везе с Косовом. Они су побили својим бомбардовањем више Албанаца него Срби за целу своју историју!

Они то раде по целом свету – некажњено. Једног дана неко мора да одговара. Ја видим Србију и људе који су се окупили са иницативом да се испита шта се десило 1999. године као „почетни камен“.

Даница Грујичић је такође говорила о свом путу у медицину и школовању у Русији, односу према раду и политичким активностима, као и о пројектима које је она и њен тим тренутно воде.

Коментари: