Лидер Покрета за промјене и члан Председништва ДФ-а Небојша Медојевић данас је приведен у ЦБ Никшић због наводног саобраћајног прекршаја.

 

У краткој изјави на ИН4С функционер ДФ-а Никола Бајчетић, који се са Медојевићем налазио у колима, казао је да су, док су путовали ка Херцег Новом, приметили полицајца који је седео у ауту.

Онда нас је Интервентна полиција ротационим светлима зауставила и тражила да идемо са њима у Центар безбедности иако се ради о прекршајној казни у вредности од 30 евра“, казао је за ИН4С Бајчетић.

Они наводно нису стали на знак „стоп“.

 

„По захтеву њиховог старјешине, приведен је посланик ДФ-а и председник ПзП-а Небојша Медојевић у ЦБ Никшић како би прекршајно одговарао! Брука.

Уходе нас као највеће криминалце, док се прави криминалци слободно шетају. Имунитет за посланике ДФ-а логично, не постоји“, написао је на својој фејсбук страници Бајчетић.

 

На снимку се јасно види и чује да се посланик ДФ-а Небојша Медојевић неколико пута позива на свој имунитет, нагласивши да полицајци не могу да га приведу. Снимак је преузет са фејсбук странице Николе Бајчетића.

Тагови: ;