“Ми смо у Правој Црној Гори чекали опозицију да се договори, али више нема времена. Кратка кампања одоговара само ДПС-у и никоме другоме јер, нажалост, имају све полуге власти у својим рукама“, изјавио је председник Праве Црне Горе Марко Милачић након предаје потписа Државној изборној комисији (ДИК) за кандидатуру на председничким изборима.

Он је рекао да је заједнички кандидат опозиције сада мање известан него пре месец дана, као и да нема намеру да одустане од председничке кандидатуре.

 

„На предстојећим председничким изборима главни политички противник биће нам режим, иако нећемо ћутати ни на неозбиљности, неодговорности и лицемерности опозиције, којој желим срећу у преговорима око заједничког кандидата, преговорима који су очигледно прерасли у партијске кампање, а не у оно што би морали бити сведруштвени императив.“, рекао је Милачић.

„Власт и њен кандидат се неће победити сами. Ми морамо храбро и одлучно да станемо иза својих ставова. Да покажемо шта желимо у Црној Гори без калкуланства и без јефтиних политичких трикова“, истакао је Милачић.

 

Он је нагласио да је дошло време за нова лица на политичкој сцени.

 

„Доста нам је чекања и истрошених рециклираних политичара. Овом кандидатуром нудимо нова лица, нове идеје; нов приступ политици- отворен са испруженом руком, а с друге стране нудимо политику која није безлична“, закључио је Милачић.

«Кампању почињемо у суботу у 13 часова, из мојих Куча, са Убала, одакле ћемо поручити да морамо да се вратимо коренима, али на цивилизован, пристојан и према свима отворен начин», рекао је Милачић.

Тагови: ; ;