Због Бара гурнули Црну Гору под НАТО тепих

Председнички кандидат опозиционе Праве Црне Горе Марко Милачић изјавио је у Бару, током своје предизборне конвенције, да је Црна Гора, управо због Бара, насилно „угурана“ у тај савез мимо воље већине народа у Црној Гори.

 

 

 

 

„Налазимо се у епицентру једне велике преваре, а то је Бар. Они су нас на силу угурали у НАТО, мимо воље већине, управо због Бара и Луке Бар. Одавно су они намерили ову луку“, поручио је Милачић пред својим присталицама, преносе црногорски медији.

За политичаре, па и опозиционе попут Младена Бојанића (другог опозиционог кандидата који је рекао да поштује чињеницу да је ЦГ део НАТО алијансе), каже да избегавају да дају свој суд о значајним темама и да такав њихов приступ не одобрава.

„Причали су нам годинама (политичари на власти) како има важнијих тема, како треба да говоримо само о економији. Тачно је да треба да говоримо о економији, али не “само“ о њој. Године су пролазиле и шта смо урадили не причајући о НАТО? Шта смо гурнули под тепих? Нисмо НАТО питање гурнули под тепих, него смо гурнули Црну Гору под НАТО тепих“, казао је Милачић.

Коментаришући изјаву лидера ДПС Мила Ðукановића да ће легитимном силом одговорити на недавна вишеструка убиства у Црној Гори, Милачић му је поручио да напусти политику и тиме ће, каже, криминал нестати.

„Ðукановић је после три деценије одлучио да реши проблем криминала, за шта му три деценије нису биле довољне. Желим да му помогнем у томе и дам му један савет. Нека он и његова криминална братија напусте политику и питање криминала ће бити решено“, закључио је Милачић.

Председнички избори у Црној Гори одржавају се 15. априла.

Коментари: