Када је одлучио да сними комшијину акцију «кошења малињака» овај Ивањичанин није ни слутио да ће за само неколико сати његов видео-запис постати хит на друштвеним мрежама.

Актуелна ситуација везана за цену малина додатно је подстакла људе да га погледају, па је за неколико сати прегледан 328.000 пута и имао 3.100 шеровања, али малињак није покошен због цене, већ због — гасовода.

Када смо позвали сина власника овог малињака, Срђана Грујовића, да нам каже зашто су се одлучили на овакав потез, он нам је одговорио:

— Ма то је више била шала са тим снимањем, али отишло је предалеко. Покосили смо део малињака јер ће том трасом да прође гасовод. И код комшије је исто морало да се покоси. Али искрено да вам кажем, ја да се питам на ову цену покосио бих све. Али родитељи то годинама раде и боре се, не могу због њих. Искрено, нема више сврхе улагати толики труд и рад јер видите и сами шта се дешава са ценом — рекао је Срђан.

Подсетимо, на друштвеним мрежама кружи снимак на коме, како се види, човек сече свој малињак.

Како се мопже видети у коментзарима испод видеа, али и по ономе што се чује на самом снимку, очајни Рашко одлучио се на овај потез из протеста због ниске цене малина.

— Немој Рашко! А шта ако скоче цене?, убеђују га пријатељи

— Нема ништа! Да једе неко мој зној, јок!, очајан је Рашко.

У коментарима испод снимка се многи питају што није посекао и остале саднице, али је неко написао да то нису Рашкове.

Један од комнтара:

Ненад Милетић: Покосио само недорасле стабљике, ове што је везао тешко… Манипулисање људима.

Pokosiše ljudi

Опубликовано Aleksandar Balmazovic 4 июня 2018 г.

Блиц

 

Тагови: ; ; ; ; ;