Божидар Милић је несрећни човек кога су мучки претукли протестанти на углу улица Зрењанински пут и Ивана Милутиновића око 8.30 сати, када су блокирали саобраћај.

Наиме, Милић је претучен од стране протестаната, јер је протестанте питао «Зашто то радите».

Милића су крвнички претукла три мушкарца, који учествују у блокади улица. Ударали су га више пута у главу, а затим су му узели торбицу и удаљили се ка месту блокаде. Милић је кренуо за њима и угледао је своју торбицу код једне жене. Пошто му је дала торбицу, човек је видео да је из ње украдено 300 евра.

После свирепог чина протестаната Милићу је указана медицинска помоћ.

Повређени Милић објашњава да је био међу путницима аутобуса који саобраћа на линији 105 и због блокаде на Зрењанинском путу је морао да напусти возило.

Возач аутобуса 105 је отворио врата, путници су изашли и морали смо да прођемо ту где су ти момци…Наравно као сваки грађанин негодовали смо и ја сам пар пута добацио да то није у реду тако да раде, да може да буде протест на другачији начин, да блокирају бензинску пумпу на крају крајева — каже Милић.

Како је додао, међу онима који су блокирали пут био је један млађи човек који му је претио и рекао: «Ти си мој“.

Милић наводи да је отишао до аутобуске станице, која је одатле удаљена 200 — 300 метара како би сачекао аутобус.

Међутим њих тројица су ми пришла, отела су ми торбу… имао сам 15.000 динара, имам их и сада, али имао сам и 300 евра , то више немам… То сам хтео да ставим у штек, пошао сам да уплатим у банку, да платим рачуне… — каже Милић.

Изударали су ме, мислим да сам само једном узвратио. Један млађи је пришао и почео да ме удара, а други ми је отео торбу — наводи Милић, који је био на снимању како би добио лекарску помоћ и како би се утврдило колико су тешке повреде.

 То су момци који су блокирали пут — тврди Милић и каже да су разменили неколико реченица, у шали и да им је само поручио да би требало да протестују на неком другoм месту.

Аутор снимка: Пинк.рс

Новости