Овог пута српску фудбалску репрезентацију ‘пецнули су’, уместо играча, швајцарски медији, исмејавши начин на који су ‘орлови’ испраћени у Русију.

Швајцарска у својој репрезентацији има шесторицу играча са Косова и они то на сваком кораку истичу, поготово уочи утакмице против Србије, за коју се више припремају провокацијама, него фудбалски.

Нова је уследила на тамошњем порталу ‘Блицк‘, који је са подсмехом известио јавност о одласку Србије на Светско првенство у Русију.

Као што је познато, јуче је на аеродрому ‘Никола Тесла’ приређено изненађење за играче у виду торте и песме ‘Пукни зоро’ коју је отпевао Никола Роквић.

Све су то прецизни Швајцарци јасно навели, али и у наставку текста исмејали Србе како су своје фудбалере испратили са ‘успаванком’, вероватно несвесни какву емоцију ова песма буди међу њима.

Кроз цео текст се провлачио тај осећај подсмеха. Надајмо се да ће емоција код изабраника Младена Крстајића пробудити баш 22. јуна у Калињинграду, те да ће одговор ‘орлова’ бити најбољи могући – на терену.

Фото: Принтскрин Хотспорт
Фото: Принтскрин Хотспорт

ХОТСПОРТ

Тагови: ; ; ; ; ;