На крштењу тромесечне принцезе Адриане, најмлађе чланице шведске краљевске породице, било је забавно у петак у капели палате Дротнингхолм у Стокхолму.

Када су се окупили принцеза Маделин (36) са супругом Кристофером О’Нилом (43) и остало двоје деце принцезом Леонором (4) и принцом Николасом (2) на почетку је све ишло по краљевском протоколу.

Но касније је сама церемонија у цркви пошла ‘по злу’. Леонора, најстарије дете војвоткиње Хелсингланда и Гестрикланда, иако принцеза по рођењу и осма по реду за трон, није ништа другачија од већине вршњака па је приредила ‘прави шоу’ за присутне госте. За време мисе се толико досађивала да се у једном тренутку босонога почела ваљати пред олтаром.

С ногама у ваздуху плавокоса принцеза је ‘слушала’ надбискупкињу Антје Јакелена која је држала мису, док ју је отац покушавао неколико пута безуспешно умирити.

Мама јој је, заузетих руку у којима је држала најмлађе дете, само упутила прекорни поглед. У једном тренутку Леонора је почела навлачити и свечану одећу сестре и да се врти без престанка око мајке.

Од кад је видео несташне шведске принцезе освануо на друштвеним мрежама с потписом ‘Ово је супер’, прегледало га је више од 80 хиљада људи.


Принцеза Маделин се 2013. удала за бизнисмена Кристофера О’Нила којег је упознала док је радила у једној од бројних хуманитарних организација за помоћ деци у Њујорку.

У Велику Јабуку је тада отишла како би побољшала лош имиџ којег је имала у шведској јавности јер је често називана ‘принцезом журки’, титулом коју је добила кад су је локални папараци ухватили како у пијаном стању ужива у ноћним клубовима Стокхолма.

(24sata.hr)

http://www.novosti.rs

Тагови: ; ; ;