Министар одбране, Александар Вулин честитао је припадницима полиције и БИА на брзој реакцији и професионализму у разоткривању свих детаља у случају новинара Стефана Цветковића.

Министар одбране Александар Вулин (фото: Лола Ђорђевић)

 

«Лажови који су своју мржњу одмах излили на председника Вучића и своју завист на Стефановића и Гашића, лажови који су увредили сваког полицајца и радника БИА сада би морали да нађу људскости да се извине, а они који су ширили лажне вести о води у Београду морали би да одговарају», рекао је Вулин, наводи се у саопштењу.

Он је истакао да су упркос свим притисцима, лажима, политичким нападима, личним увредама и омаловажавањима министар Небојша Стефановић и директор БИА Братислав Гашић доказали да су врхунски професионалци који руководе посвећеним и вредним људима.

«У име свих припадника Министарства одбране и Војске Србије честитам председнику Вучићу, потпредседнику Стефановићу и директору Гашићу, као и свим припадницима МУП и БИА на изузетном знању и посвећености. Поносни смо на вас», изјавио је Вулин, наводи се у саопштењу.

МО Србије

Тагови: ; ; ; ;