Палму у Москви дочекали руски козаци: Ура, Србија! (ВИДЕО)

Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма у Москви ће вечерас бодрити српску фудбалску репрезентацију у одлучујућем мечу за пролаз у наредну рунду Светског првенства против Бразила.

Марковића су у руској престоници дочекали Козаци, а Александар Витаревич је и рапортирао Марковићу.

„Друже Палма вечерас ће репрезентација Србије победити Бразил. Рапортира Александар Витаревич“ рекао је представник Козака уз традиционални руски повик УРА УРА УРА и СРБИЈА СРБИЈА СРБИЈА !

Козаци су своје српске госте поздравили традиционалном руском здравицом и извели више српских песама међу којима и Тамо далеко, када је дириговао Драган Марковић Палма, затим Многаја љета, као и најпознатије руске песме.

Марковић ће утакмицу са Бразилом гледати уз више хиљада српских навијача, са народним посланицима Јединствене Србије Војиславом Вујићем и Ђорђем Косанићем и портпаролом Јединствене Србије Животом Старчевићем.

„Вечерас ће на стадиону Спартака у Москви Срби и Руси заједно навијати за Србију. Ја сам увек ту где је Србија и бићу и вечерас. Нас су у фудбалу увек звали европским Бразилцима. То ћемо доказати и на овој утакмици, али један од фаворита Светског првенства ће се вечерас морати вратити кући, а наша репрезентација ће остати још неко време у Русији. Ово је за нас финале Светског првенства и очекујем победу српске репрезентације“ рекао је Марковић.

 

Новости