ХРВАТИ: Очекујемо ПОДРШКУ РУСА на утакмици. РУСИ: ПОДРЖАЋЕМО ВАС – СА СРПСКИМ ЗАСТАВАМА

Хрватска репрезентација се нада да ће је руски навијачи подржати током полуфиналног меча Светског купа са Енглеском, рекао је тренер „коцкастих“ Златка Далић. Он је захвалио Русији на топлој добродошлици, а хрватски навијачи су данас развили хрватску заставу на којој је на руском написано „хвала“ и скандирали „Русија, Русија“.

Међутим, после видео снимка који се на друштвеним мрежама појавио после победе Хрватске над Русијом, и у коме Домагој Вида кличе „Слава Украјини“ и говори да је победу посветио украјинским пријатељима, однос Руса према хрватској репрезентацији се још више променио.

РУСКИ НОВИНАР: Следећи пут ПОТОМЦИМА УСТАША пустити «БОЖЕ ПРАВДЕ»!

На друшвеним мрежама, Руси коментаришу да ће радије, после таквог понашања навијати силом прилике и за Енглезе, него за Хрвате. Неки чак додају да ће понети српску заставу или само окренути руску наопако, а други су већ увелико научили српску химну „Боже правде“.

Чини се да је потез Домагоја Виде, натерао Русе да науче више и масовније о хрватској историји, али и о односима Србије и Хрватске.

Издвајамо неке од коментара Руса са друштвених мрежа:

Напред Енглеска! Усташе и бандеровци дома!

 

 

Не волим оне који се окрећу „како ветар дува“. Сада лижу то што су сами „за*рали“. Издајници, какви су раније били, таквим су и остали..

 

 

Ја сам из Грчке. Грчка, Русија, Србија – то су браћа. А ови, као што су раније били издајници и слуге фашиста, таквим су и остали.

 

Напред, Енглеска. Иако нисам до сада навијао за Енглеску! Али мрзим провокаторе и изроде Хрвате.

 

Обавезно ћемо вас подржати. Већ смо спремили заставе Србије. Да, лепо сте рекли (ред. -тренер Хрватске) – фудбал зблжава људе, али само оне које су духом блиски. Са таквима, који нам пљују на душу се путеви раздвајају.
Је л’ сте спремили заставе Србије? -Преокренућемо руску заставу и ето! Исте боје, иста крв, иста вера. Русија-Србија! -Да. Спремно! И транспарент Косово је Србија. – Спремни смо и химну Србије да певамо. – Боље (транспарент -ред.) „Република Српска Крајина је Србија“

 

(ВИДЕО) УКРАЈИНСКИ НЕОНАЦИСТИЧКИ батаљон поздравио ХРВАТСКУ репрезентацију: «Слава Украјини, За дом спремни!»

Коментари: