У недељу (17 сати) се игра велико финале Светског првенства између Француске и Хрватске. Лука Модрић, капитен репрезентације „ватрених“, говорио је о бројним занимљивим темама пред историјску утакмицу ове селекције. Поменуо је и однос са српским тенисером Новаком Ђоковићем.

Фудбалери Хрватске су први пут у историји обезбедили пласман у финале Мундијала, али не желе ту да се зауставе. Решени су да се освете Французима за пораз у полуфиналу 1998. године, у шта верују сви у редовима „ватрених“.

Имаће Модрић и другови велику подршку на трибинама стадиона „Лужњики“, а она стиже из Енглеске од Новака Ђоковића, који ове суботе наставља полуфинални меч против Надала.

„Гледали смо у петак Нолета у полуфиналу Вимблдона. Гледаћемо га и у суботу, дан пред нашу утакмицу. Велика смо му подршка. Хвала му на свим лепим речима које је упутио. Како он жели срећу нама, тако желимо и ми њему“, изјавио је овај момак рођен у Задру.

Модрић је један од кандидата за освајање „Златне лопте“, али уверава да му то тренутно није у мислима.

„Фокусиран сам на тимски успех. Лепо је то што ме повезују са ’Златном лоптом‘, али најбитније је да освојимо Светско првенство. Индивидуалне награде ми нису приоритет“.

Покушао је да открије и тајну успеха, пошто је тренутно један од најбољих везних играча на свету.

„Прошао сам доста тога у животу. Најважније је да се никад не предајеш, да верујеш у себе. Увек има пуно успона и падова. Потребно је борити се за своје снове“, нагласио је Лука Модрић.

Блиц

Тагови: ; ; ; ;