Градоначелник позвао грађане на дочек ватерполиста и Олге Даниловић

Градоначелник Београда Зоран Радојичић позвао је грађане да дођу вечерас у 20.15, на дочек српске ватерполо репрезентације и тенисерке Олге Даниловић испред Скупштине града.Радојичић је казао да је за кратко време колико је на функцији градоначелника имао прилику да дочекује најбоље ђаке и победнике на математичким такмичењима, али је ово први пут да дочекује спортисте.

„Позивам Београђане да дођу у што већем броју да заједно покажемо ватерполистима да смо задовољни, срећни и весели због њиховог успеха”, рекао је Радојичић јутрос за Радио-телевизију Србије. Он је додао да у зависности од броја грађана који буду на дочеку, зависи и измена саобраћаја у Београду.

„Организација иде по плану. Биће обезбеђено довољно простора да сви Београђани могу да искажу своје задовољство и респект према нашим ватерполистима и да славимо сви заједно”, казао је Радојичић.

Дочек се организује након што су ватерполисти Србије одбранили титулу европског првака, победом против Шпаније од 12:10 после петераца а тенисерка Олга Даниловић је освојила прву ВТА титулу у каријери, на турниру у Москви.

 

(Бета)