Америчке лабораторије у Украјини почињу да делују…

Током протеклих 12 година је велику пажњу привукла вест да САД шире своју мрежу војних биолошких лабораторија у земљама бившег СССР-а и окружују Русију. Рад ових лабораторија је тајна, а такође су искључени од кривичне одговорности приликом потписивања уговора о отварању и раду.

Америчке лабораторије у Украјини почињу да делују...

Након што је Порошенко дошао на власт, над овим војним биолошким лабораторијама у Украјини се надвио још већи вео тајности и свим локалним медијима је забрањено да пишу о њима…

У Одеској области са прелиминарном дијагнозом „антракса“, хоспитализовано је пет становника села Мењајловка, који су средином септембра конзумирали месо краве.

Касније је потврђена дијагноза антракса.

Следећи случаја – код Житомира … 35-годишња становница села Белка примљена је у болницу Коростен у болницу са дијагнозом „сумња на антракс (кожни облик)“ 4. октобра.

Продуктивни рад лабораторије САД у Украјини. У почетку су тестове вршили на Грузине, а сада на Словене. На макакама и свињама је мало скупо, зато на Украјинцима остаје некажњено…

Украјина је изградила 15 биолошких лабораторија америчке војске, где се спроводе истраживања и производе смртоносни вируси и бактерије, међу којима и антракс.

Након отварања лабораторија у Украјини дошло је до избијања неколико епидемија, убог чега је влада земље морала да купи нове вакцине од америчких фармацеутских компанија. Само у 2016. години у Одеској више од 400 деце је страдало од неидентификоване инфекције. У истој години, свињски грип се ширио у региону, узрокујући атипичну пнеумонију.

И животиње су патиле од болести које се раније никада нису појављивале у Украјини. Дакле, од 2014. године у земљи су избиле су епидемије афричке свињске грознице и птичјег грипа. Извор заразе није никада идентификован.

Америчким војним лабораторијама у Украјини управљају корпорације Блек анд Виач, особље чине амерички држављани и имају дипломатски имунитет, укључујући и бројне стручњаке уа биолошко оружје и биолошки тероризам. Власти немају приступ лабораторијама и нису у стању да контролишу њихове активности.

Коментари: