Ја сам Муслиман не славим Нову

На социјалним мрежама се појавила фотографија направљена на за сада непознатој локацији а која је изазвала бројне реакције интернет публике. Уз фотографију преносимо вам и део коментара:

Ја сам Муслиман не славим Нову

Будалаштиња…ко те тјера да славиш или не славиш..у своју кућу па ради шта хочеш…каранане затуцане…

– То ће проћи. Мислим на овај начин испољавања. Треба пустити људима нек се испуцају. доћи ће тобе

– што није себи на кућу ставио натпис и све ок. Гдје је ово снимљено, зна ли се уопће? Глупан и аутор и они што су му помогли закачити

– Зато и јесмо ту гдје јесмо!

– Муслимани имају два празника а то су бајрами свако друго славље је контра наше вјере а ко хоће да слави нек слави. Нико никоме неће забранити нити може али само да се зна да то није наш празник и да нема везе ни са нашом лијепом вјером ни са нашом лијепом традицијом.

– Свако истицање и наметање другима је по мени бихузур. Ствари које немају суштинског значаја. Као истицање застава мимо празника и мјеста гдје су одређена или вјерских симбола мимо вјерских објеката…итд..да не набрајам. Наравно ја сам против таквих ствари и вријеме је да се свему томе стане у крај у овој нашој напаћеној и крвљу натопљеној домовини.

– шта кога брига ко слави ко не слави, свашта.

– Суштина је у томе да је муслиман онај ко се држи курана , клања свих 5 ваката , пости рамазане, чисте је душе и не мрзи другога , сабуран је итд итд , а то значи ни 0,1 посто БиХ становништва. Ови што нам се уживот серу нису муслимани него сероње.

– Ма кокуз па га срамота да каже, већ се вади на вјеру хахаха…

 

БН ТВ

Коментари: