Саучешће породицама страдалих у удесу код Ниша

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изразила је саучешће породицама погинулих у судару воза и аутобуса код Ниша.

Саучешће породицама страдалих у удесу код Ниша

„Изражавам најдубље саучешће продицама погинулих у тешкој саобраћајној несрећи. Наше мисли су уз све повређене који се опорављају од последица саобраћајног удеса“, навела је Михајловићева, те додала да очекује да надлежни органи утврде све околности удеса.

Такође, навела је да је неопходан стални рад на подизању свести возача и потреби за поштовање свих саобраћајних правила и прописа.

„Људски живот је највећа вредност и зато апелујем на све, а посебно на возаче који су одговорни не само за сопствени, него и за животе других, да безбедност ставе на прво место, јер и тренутак непажње или заобилажење прописа може довести до трагичног исхода“, навела је Михајловићева.

Саучешће породицама страдалих у удесу код Ниша

Саучешће Вучићу због трагедије код Ниша

Председница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа председнику Србије Александру Вучићу поводом тешке саобраћајне несреће код Ниша.

„Поводом трагичне саобраћајне несреће која се десила на пружном прелазу у Доњем Међурову код Ниша, у име грађана Републике Српске и у своје лично име, упућујем Вам изразе најдубљег саучешћа“, навела је у телеграму.

„Молим Вас да породицама погинулих пренесете изразе нашег најискренијег саучешћа и саосјећања, а свим повређенима желимо брз и успешан опоравак“, наводи се у телеграму.

У несрећи код Ниша погинуло је пет људи, а 26 повређено.

Коментари: