„Осећам се као Путин!“ Како је „Зеленски“ насамарио Макрона

Руски пранкери Владимир Кузњецов (Вован) и Алексеј Стољаров (Лексус) позвали су председника Француске Еманулеа Макрона, а један од њих се представио као нови украјински председник Владимир Зеленски.
„Осећам се као Путин!“ Како је „Зеленски“ насамарио Макрона

Разговор је почео честитком Макрона, који је пожелео Зеленском да ужива у победи на председничким изборима у кругу ближњих и родбине.

„Велико Вам хвала за подршку, 73 одсто — осећам се као Владимир Путин, он има исте такве резултате“, нашалио се лажни Зеленски.

Макрон је изјавио да систем у Украјини функционише „мало другачије“ него у Русији и да резултат победе Зеленског „изгледа природније“.

Саговорници су потом разговарали о евентуалном изручењу Петра Порошенка у случају да реши да се крије од украјинског правосуђа у Француској.

После тога, „Зеленски“ и Макрон су разговарали о ситуацији у Донбасу и Минском процесу. Пранкер је рекао да је Порошенкова политика била неефикасна, као и да бивши украјински председник није одговарајућа фигура јер је ометао уједињење Европе.

Председник Француске је одговорио да је Зеленски у праву и да може да рачуна на његову подршку.

Пранкер је на крају разговора честитао Макрону Ускрс и изјавио да ће прославити победу, али „да неће бити тако пијан, као што је обично био Порошенко“.

Други круг председничких избора у Украјини одржан је 21. априла. За председника Украјине изабран је комичар Владимир Зеленски, који је добио 73,22 одсто гласова бирача.

Спутњик

Коментари: