Томпсон тврди да Пуповац „сеје мржњу“

Певач Марко Перковић Томпсон рекао је за председника Самосталне демократске српске странке Миодрага Пуповца да „сеје мржњу“, јер је коментаришући напад на Србе на Брачу споменуо и његову песму „Бојна Чавоглаве“ коју он започиње извикивањем усташког поздрава „За дом спремни“.
Томпсон тврди да Пуповац "сеје мржњу"

Томпсон je поручио Пуповцу на Фејсбуку да „престане да сеје мржњу и говори лажи, као и да престане да излуђује сопствени народ и подстиче га на мржњу према Хрватима“, преноси хрватски портал Индекс.

„Верујемо да је и њима доста патње и лажи од таквог четниковања и манипулисања. Престаните с кривичним делима као што сте то радили позивајући насловницом у вашем недељнику на клање Томпсона. Таквих промотера мржње је било крајем осамдесетих и почетком деведесетих, а сетите се само вашег претходника, злочинца који вам је основао странку и схватићете како таква мржња никоме, па ни вашем народу ништа добро не доноси“, написао је Томпсон.

Реакцију Томпсона изазвало је гостовање Пуповца на Н1 телевизији када је, коментаришући инцидент на Брачу, рекао да су Томпсон и његова песма „Бојна Чавоглаве“ највећи кривац што се тај инцидент у Супетру догодио.

ТАНЈУГ, INDEX

Коментари: