Рада Трајковић напала Хуманитарни центар у Нишу, амбасадор Харченко јој жестоко одговорио

Рада Трајковић (СзС) на Твитеру је прозвала председника Србије. Она је написала “Политика А. Вучића је политика трајног слабљења и дестабилизације Србије. Од трансформације хуманитарног центра у Нишу уde facto руску војну базу, чиме се руши неутралност земље окружене чланицама НАТО, до његовог залагања за промене граница, чиме ће се даље парчати Србија“. 

Рада Трајковић и Александр Боцан Харченко Фото Танјуг

Тим поводом огласио се новопостављени амбасадор Руске Федерације, Александар Боцан Харченко.

Наиме, Харченко је написао:

 Чудно је како неки „политичари“, који би хтели да увреде Русију, вређају својим русофобским изјавама сами себе, показујући, са једне стране, да не знају ништа и неће да сазнају, са друге стране, потпуно ниподаштавање сопственог народа.

Спекулације у вези са Руско-српским хуманитарним центром неодговорне су глупости. Рад центра за хитне случајеве у Србији, Грчкој, Македонији, БиХ доказује: важан је за цео регион. Врата РСХЦ-а су увек отворена – дођите, погледајте све својим очима.

А коментари о протеривању Срба из Приштине? Да ли ћете имати довољно храбрости да отворено кажете ко је одговоран за страдања српског народа на Косову и Метохији?

Коментари: