Аутобус са играчима Црвене звезде стигао је на административни прелаз Јариње, где су га дочекали званичници из Косовске Митровице, новинари и око 500 „делија“. Колима је стигао и Звездан Терзић. Око десетак припадника специјалних јединица Росу сачекало је експедицију Црвене звезде, јављају медији.

ИЗ ФК Трепча стигла је вест да су добили одговор од косовске полиције и да у њему пише да је забрањено одигравање утакмице у Косовској Митровици.

Фудбалери Звезде кренули су јуче на пут. Преспавали су у Рашки, а на прелаз Јариње требало би да стигну око 11 сати и 30 минута, незванично сазнаје Спутњик.

Група новинарских екипа из Београда већ је стигла на административни прелаз Јариње. Они су се упутили ка Космету како би испратили најављену утакмицу, а представнике медија је на административном прелазу дочекала делегација Српске листе, чији председник Горан Ракић је рекао да се „још ништа не зна“.

Спортски директор ФК Трепча Бојан Јакшић изјавио је раније да је и даље неизвесно да ли ће бити одиграна утакмица између тог клуба и Црвене звезде.

Тагови: ; ; ;