Шерон Стоун о поштовању према Путину и презиру према Трампу

Холивудска звезда Шерон Стоун добила је у Берлину награду „Жена године“ коју додељује немачки магазин „Џи-кју“. У интервјуу за немачко издање „Џи-кјуа“, она је изразила поштовање према руском председнику Владимиру Путину и презир према америчком лидеру Доналду Трампу.

Фото: © AP Photo / Invision / Chris Pizzello

Америчка глумица Шерон Стоун одала је признање руском лидеру Владимиру Путину и указала на његове разлике у односу на америчког председника Доналда Трампа.

Она је рекла да мисли да је Путин јак лидер на свој начин, додајући да не би волела да буде њен председник, али је да јој не смета начин на који води Русију.

Шерон Стоун је рекла да су са њене тачке гледишта Трамп и Путин веома различити. Док председником САД манипулишу лидери других држава, Путин води своју земљу у њеном најбољем интересу.

Према њеним речима, Трамп и даље жели да буде другачији председник и сасвим је непримерено да председник САД буде под истрагом зато што га је изманипулисала друга глобална сила.
Она је рекла да не верује да ће Трамп поново бити изабран за председника, уз опаску да је оснивачка идеја САД била да су сви људи једнаки, што није у складу са Трамповом политиком.

Спутњик

Коментари: