Од 2020. године свргавање америчких председника постаће уобичајено

Све најпрљавије шпекулације које су америчке демократе користиле последњих година, постаће уобичајене.

 

Ово је рекао амерички историчар и виши истраживач из Института Хувер, Виктор Дејвис Хенсон за Фокс њуз.

„Шта имамо након свега што је Милер урадио? 22 месеца, 34 милиона долара, тим из снова, све саме звезде. И нема доказа о договору [са Русијом] „, примећује експерт.

Према његовим речима, стратегија демократа од самог почетка се заснивала на чињеници да немају доказе за председникову кривицу. Све што су успели да учине било је да емитују своју политику у медијима, надајући се да ће неко из Трамповог тима, на пример, његов бивши саветник за националну сигурност Џон Болтон, дати њима угодне информације.

„Међутим, овај приступ је сумњив, јер су они [демократе] озбиљно изложени ризику“, наставља Хенсон. „Сада намеравају да позову сведоке. Само, стиче се утисак да им Хантер Бајден неће донети ништа добро, с обзиром на то да је, по свему судећи, ослабљени Џо Бајден њихов једини прави и одрживи кандидат“.

С обзиром на тренутну ситуацију у америчкој политици, историчар је закључио да ће 2020. година бити прекретница за Сједињене Државе.

„Од тада, чим председник изгуби већину у Представничком дому, посебно у првом мандату, они ће ступити на снагу. Он ће постати политичко оружје против председника“, изјавио је.