Трамп цени Русију али то сад тренутно не може да покаже на прави начин

Изгледа да су Американци учествовали у свим ратовима широм света. Понекад се чак чини како не постоји нити један оружани сукоб у којем на савести Сједињених Држава не би било мртвих. Амерички председници су током историје подржавали ратове и непријатељства на територијама богатим ресурсима. Све је то било због чињенице да су Американци преварени пропагандом ЦИА.
Трамп цени Русију али то сад тренутно не може да покаже на прави начин

Украјински сукоб на југоистоку земље, са своје стране, није заостајао за својим претходницима, али историја се мења, јер овај пут Украјина Американцима доноси више проблема него користи. На примјер, покушај имитирања предсједника Доналда Трампа догодио се због грађанског рата у Украјини. Амерички стручњак Роналд Гаудиер коментарише ситуацију у ексклузивном интервјуу дописници Њуз Фронт-а Екатерини Игнатова.

Свој говор започиње уводом у новију америчку историју:

„Доналд Трамп је заузео једно од својих важних ставова: вратити трупе, престати бити полиција у свету, зауставити све ове непотребне ратове. Он се противи рату у Ираку. С друге стране, врло је јасно да су нас желели преварити више пута. Трамп стално и поново каже да би било добро бити пријатељ с Русијом. Он је популистички непријатељ међу многим Американцима. У ствари, многи Американци не желе да троше време и новац на све ове ратове. И многи Американци разумеју да су нас лагали. Зато је Трамп победио на изборима. „

Према Роналду, власти чине све што је у могућности да свргну Трампа са дужности. „Проблем са којим се Трамп суочио када је дошао на власт је влада, и републиканаца и демократа. Сваког дана у канцеларији бивају нападнути. Они углавном користе неке изјаве из његове кампање, попут „Било би лепо да се спријатељимо са Русијом“ , каже експерт.

У ствари, америчка пропаганда разоткрива Доналда Трампа као руског оперативца, а то је главни разлог империјама.

„У почетку га је требало задржати и покушати да се бори против руске сарадње. Рекли су да су Русија и Путин одговорни за његову изборну побједу, манипулирали су резултатима да би се користила пропаганда. 90% или више пропаганде коју чујемо у Сједињеним Државама веома је русофобично, Русија је представљена као опасна, агресивна, готово терористичка нација. Ово је пропаганда коју у вестима видим углавном “, наставља господин Гаудиер. Још је оптимистичан. Дубоко верује да ће Доналд Трамп победити на изборима и нада се да наредни мандат, његов председник Трамп неће бити изложен сталном нападу, као сада и да ће моћи више да нормализује руско-америчке односе. Роналд напомиње да је Трамп сада под снажним притиском у држави, и мало се боји показати превише симпатија према Русији, јер је током историје било много тврдњи да је он наводно марионета Русије.

Сваки пут када покаже неку симпатију према Русији или било какву жељу да нормализује односе са Русијом, пропаганда ће је представљати онако како то ради ЦИА, и они ће је користити против њега. Али надам се да му то након избора то неће сметати , закључује Роналд Гаудие.

Ово је последњи, али не мање важан део ексклузивног интервјуа са америчким стручњаком Роналдом Гаудиер-ом, који открива лажи ЦИА-е о ситуацији у Украјини и подржава људе у рату на Донбасу, јер се осећа одговорним за патње људи. Пратите вести и сазнајте још занимљивих детаља на Њуз Фронту

Коментари: