Милачић: Црна Гора од НАТО-а не доби ни ханзапласт, већ само осиромашени уранијум /видео/

Председник Праве Црне Горе Марко Милачић каже да је преко Југославије почела окупација света и да је НАТО бомбама окупирана слобода.

ПРАВА ЦРНА ГОРА
Марко Милачић, лидер Праве Црне Горе

Милачић је послао поруку поводом 21. годишњице почетка НАТО агресије над СРЈ истичући да је данас Црна Гора најмлађа чланица НАТО савеза, односно „слуга савеза за бол“.

Милачић послао емотивну видео поруку: Узалуд сте нас бомбардовали, ми вам и данас држимо час

Милачић послао емотивну видео поруку: Узалуд сте нас бомбардовали, ми вам и данас држимо час

Опубликовано Sputnik Србијa Вторник, 24 марта 2020 г.

„Преко Југославије, почела је окупација света, бомбама је тражена демократија, бомбама је окупирана слобода, да све умре, а да НАТО живи. Сјећамо се почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију, у Црној Гори као најмлађој чланици НАТО савеза. Оној која је безвољно утјерана у НАТО, да буде слуга савеза за бол, да буде још једном слушкиња страног и туђег“, рекао је Милачић.

Он је казао да је данас у доба коронавируса, више него јасно да Црна Гора не занима НАТО савез и да јој „у помоћ нису послали ни ханзапласт макар да залечи ране од смрти наших ближњих, које су често директна последица бомбардовања“.

„Једино што је Црна Гора добила и што ће јој остати од НАТО-а је осиромашени уранијум. Али и још опасније од осиромашеног уранијума, осиромашени ум оних који у савезу за злочин виде будућност своје свести и савести. Будућност своје деце“, рекао је Милачић.

Он је казао и да сваки Содом, како год се он звао, побеђују љубав и вера у Бога.

„Тако је и овај данашњи, црногорски Нато Содом побијеђен кандилом Православља. Узалуд сте нас тукли бомбама, ми смо вас потукли Богом. Узалуд сте нас бомбардовали, ми вам и данас држимо час“, рекао је Милачић.

Спутњик

Коментари: