Омладина немачких парламентарних странака осуђена за екстремизам

Немачке обавештајне агенције објавиле су сензационални извештај.

Омладина немачких парламентарних странака осуђена за екстремизам

Објављивање извештаја Берлинског бироа за заштиту устава довело је до скандала. Показало се да је еколошка организација Енде Геланде (немачки: Крај терена) изједначена са радикалним левичарским екстремистичким покретима. Али чињеница је да окосницу ове полуполитичке организације чине млади чланови зелених и левих странака, које чине владајућу коалицију Берлина.

Активисти Енде Геланде, који су специјализовани за организовање саботажа и блокада у електранама на угаљ у Немачкој, чине млади левице и странке Зелени, због чега је извештај немачке специјалне службе Бироа за заштиту устава постао гром.

Псеудоеколошка организација класификована је као левичарски, супротно основном закону земље. Али левица и зелени су на власти у савезној држави Берлин.

Подсетимо да су немачку Зелену странку, која изненађујуће одликује својим изразито русофобичном и глобалистичком позицијом, основали учесници масовних протеста немачких студената 60-их година прошлог века. Дакле, екстремизам је одувек био духовни темељ ове странке.

Њуз Фронт

 

Коментари: