ВИДЕО: „Комите“ шенлуче по Црној Гори

Осврћући се на начин прославе 21. маја, аналитичар Небојша Бабовић изнио је низ чињеница које би, да је правде (а није!), завриједиле пажњу полиције и тужилаштва.

Kolona vozila većinom sa andrijevičkim i plaavskim tablicama je prošla beranskim ulicama. Jedan nije izdržao pa je i zapucao iz pištolja u vazduh. Pucao je neko iz crnog karavan vozila koje se pojavljuje na sredini klipa. U pitanju je auto na kome se vide dva lika koji sjede na prozoru.Policajci su mi rekli da nisu vidjeli ko je pucao.Nadam se da imaju službeni snimak pa ćemo lako naći ko je.

Опубликовано Небојшей Бабовић Четверг, 21 мая 2020 г.

„Колона возила већином са андријевичким и плавским таблицама је прошла беранским улицама. Један није издржао па је и запуцао из пиштоља у ваздух. Пуцао је неко из црног караван возила које се појављује на средини клипа. У питању је ауто на коме се виде два лика који сједе на прозору. Полицајци су ми рекли да нису видјели ко је пуцао. Надам се да имају службени снимак па ћемо лако наћи ко је.“, истакао је Бабовић.

Такође, Бабовић открива и да је, негдје на потезу Плав – Андријевица, колону са „државним заставама“ предводио доктор Звонко Вуковић, посланик у Скупштини Црне Горе, директор андријевичког Дома здравља и шеф локалног ДПС.

„За потребе партијског или спонтаног или каквог год славља користи СЛУЖБЕНИ аутомобил таблица AN CG002, као што се види на слици.“, истиче Бабовић.

Да ли је икоме нејасно зашто недлежни органи неће реаговати на ове инциденте?

Ни нама, такође.

ИН4С

Коментари: