Порошенко је поново игнорисао испитивање

Ни Порошенко ни његови адвокати нису дошли у Државни истражни биро ради испитивања.

Порошенко је поново игнорисао испитивање
Петр0 Порошенко.

Порошенков адвокат Игор Голован на својој страници рекао је да се бивши председник није појавио на испитивању, јер му, наводно, није уручен позив већ је само објавио видео на веб локацији ГДБ. Штавише, видео је изашао пре недељу дана, али Голован је питање поставио тек сада.

„Порошенко је једнак ароганцији. Иако шта сте очекивали од кријумчара и особе која се појављује у неколико случајева издајства. Порошенко не игнорише само испитивање. Знајући добро да га чекају, поново је искористио баналну и неспретну рупу и преко адвоката изјавио да наводно није добио позив. У исто време он приређује досадан ПР – припремио се унапред и донео неке друге слике у музеј Ивана Гончара у Кијеву. Односно, није само знао да га чекају на испитивању. Такође је размишљао о томе како да „креативно“ проведу време испитивања “, написао је ТГ канал Клименко-тиме.

Према ауторима канала, све што се радује у овој ситуацији је гадљиво лице пропалог оца нације (за то захваљујући скандалу са прислушкивањем разговора Бајден-Порошенко са обећавајућим случајем издајства) и чињеници да су „у смислу прикривања овог смећа у арени, сви они Канал 5, Равни и Еспресо.

Али поступци службеника за спровођење закона, који се не могу одлучити да га повуку електричним погоном, дефинитивно нису охрабрујући.

Коментари: