Вулин поручио македонској министарки одбране: Што се не сликаш испод кукастог крста?

Министар одбране Александар Вулин реаговао је на коментар министарке одбране Северне Македоније Радмиле Шекеринске испред симбола тзв. ОВК и коментар који је упутила: „најважније је да ли политичари служе грађанима, иконографије нису репер за добро управљање, служење народу је репер“.

Вулин поручио македонској министарки одбране: Што се не сликаш испод кукастог крста?
Александар Вулин (фото: Лола Ђорђевић)

„Сликати се испод заставе тзв. ОВК и рећи да је то неважна иконографија је као да се сликате испод заставе Независне Државе Хрватске и кажете да је у питању ретро модни правац“, рекао је данас министар одбране Александар Вулин реагујући на фотографију министарке одбране Северне Македоније Радмиле Шекеринске испред симбола тзв. ОВК и коментар који је упутила.

Он је истакао да „позирање под симболима терориста који су неспорно криви за убиства стотина цивила, жена и деце и говорити да се тако служи грађанима није ништа мање лицемерно него да се сликате испод заставе Исламске државе и говорите о верској толеранцији.“

„Ако је проток времена довољно оправдање да се све заборави и да заставе под којима су чињена зверства нису више важне, онда питам зашто се министарка Шекеринска не би сликала испод кукастог крста и објаснила да је прошло 75 година од оружаних сукоба и да је сада време за добро управљање“, закључио је министар Вулин, а пренијеле Новости.

ИН4С

Коментари: