Додик честитао Вучићу и СНС победу на изборима

Председник Савеза независних социјалдмеократа (СНСД) Милорад Додик честитао је председнику Српске напредне странке (СНС) Александру Вучићу, СНС и њиховој листи “За нашу децу” победу на парламентарним, покрајинским и локалним изборима одржаним у Србији.

Додик честитао Вучићу и СНС победу на изборима
Милорад Додик (фото: Лола Ђорђевић)

– Уверен сам да Република Србија наставља путем напретка и развоја у сигурну будућност на челу са Вама и Српском напредном странком. До сада незабележена подршка народа Србије доказује да грађани подржавају политике које водите последњих година, а које се односе, пре свега, на економски просперитет земље – истакао је Додик у честитки.

Лидер СНСД нагласио је да је поносан на чињеницу да су и грађани Републике Српске, а који имају право гласа у Републици Србији, своју подршаку дали Александру Вучићу и СНС, саопштено је из СНСД.

– Повезаност Српске и Србије никада није долазила у питање, али сада су наши братски односи на самом врхунцу, како и заслужују две српске земље. Са надом у још боље и заједничко сутра, драги пријатељу, Александре Вучићу, у име Савеза независних социјалдемократа и у своје име, најсрдачније честитам Вама, Српској напредној странци и листи Александар Вучић – “За нашу децу – наглашава се у честитки председника СНСД Милорада Додика.

 

(Српскаинфо)

Коментари: