Поново хаос у Будви (видео)

Нови инциденти на седници Скупштине општине Будва. Бачен је сузавац, а двојица одборника из Социјалистичке народне партије и Демократског фронта одведени су у полицију.

Приватно обезбеђење Скупштине општине Будва употребило је хемијско средство током седнице СО Будва, а у скупштинској сали умало је дошло до физичког контакта између одборника Крста Рађеновића (СНП) и Милије Секуловића (ДПС).

Одборници Демократског фронта и СНП-а ушли су на седницу коју је заказала нова већина у СО Будва после бројних перипетија са приватним обезбеђењем на улазу зграде, преносе Вијести.

Како се наводи, одборници Крсто Рађеновић (СНП) и Дејан Божовић (ДФ) одведени у полицију.

Јанко Димић из ДФ рекао је да је бачен сузавац и да су одборници истерани.

Одборници нове скупштинске већине у Будви ушли су раније у зграду Скупштине општине Будва, а одборнике ДФ зауставило је на главном улазу приватно обезбеђење.

Одборници ДФ И СНП одбијају да покажу легитимацију обезбеђењу из приватне агенције који не жели да покаже своје легитимације, преноси Танјуг.

Скупшина општине Будва данас би, иначе, требало да одлучи о избору новог општинског руководства након што је тесна већина одборника, предвођена ДПС-ом сменила градоначелника Марка Царевића и председника локалног парламента Крста Радовића.

Спутник

Коментари: