Вирус из Бабине рупе

Све ово вам је отприлике овако;

Вирус из Бабине рупе
– НКТ води унутрашњу и спољну политику, има право да бира и да буде бирано.
– НКТ се спрема за изборе и очекује се да преда листу.

Институт за јавно здравље, „мајка свих мјера“, прати развој епидемиолошке ситуације након дербија Звезда-Партизан. Испоставља се да кластер „дерби“ „експлодира“ у Новом Пазару и Тутину с оне стране границе, а с ове у Рожајама?

– НКТ уводи ригорозне мјере за оне који легално излазе и нелегално улазе у Црну Гору.

– НКТ одбија организацију тениског турнира на приморју и спашава државу јер су, испоставља се, тенисери на крају заражени и могли су нас забавити о црном јаду да смо их пустили? Пошто нисмо неко је тениску лоптицу убацио у Бијело Поље одакле је форхендована у Гусиње, а онда оскоке погодила Подгорицу, Цетиње и Даниловград.

– НКТ осуђује нападе на полицајце и објављивање њихових имена након пребијања грађана у Будви која је тако постала кластер за премлаћивање широм отаџбине. Колико јуче, предложено је да се објаве имена, презимена, локације, кретања и адресе живљења свих који су били здрави и у самоизолацији, а нису никога тукли, премлаћивали или се иживљавали, али то је друга прича и то се не броји.

– НКТ поздравља поступање полиције јер сузавцима, углавном, држали дистанцу.

– НКТ поздравља професионализам полиције која протестанте прво обори, окрене на стомак и изудара чизмама тако да могућност заразе не постоји. Јасно је да оборени грађанин или четник, свеједно, врисак, крв и пљувачку избацује према земљи.

– НКТ и Грађански савјет за контролу рада полиције сагласни су да је напад на полицијску униформу напад на државу. Влада је сагласна да да је самоодбрана грађана од поллиције прекорачена те да је то нови кластер.

– Полиција је сагласна да грађане треба бити и мучити док им се један вирус не ућера у главу, а други истјера на нос.

– Вирус је сагласан са свим што предузима НКТ.

– НКТ засиједа ванредно и због новог таласа Ковида 19. забрањује јавна окупљања, вјерска и спортска, али не знамо да ли су забрањена музичка и јесу ли забрањене свадбе?

Сахране се морају одвијати у кругу породице, а дискотеке остају отворене за шире кругове? Терасе угоститељских објеката могу бити пуне као кошнице јер су људи у сједећем положају, окренути лицем у лице и нагурани једни до других за препуним столовима.

Литије су забрањене јер су људи на отвореном – шетају једни иза других и преносе Ковид дувањем у потиљак ономе испред себе?

– НКТ је сагласно са оцјеном Саше Зековића да је потиљак родно мјесто вируса и да нема опаснијег мјеста за нови кластер од „бабине рупе“.

– Институт за јавно здравље предлаже НКТ-у да предложи Влади да се господин Зековић предложи за државног секретара у Министарству за људска права. Влада прихвата и предлаже, а полиција жали за контролором као за најрођенијим предлажући да нови предсједник Савјета буде др Стево Вучинић.

– НКТ појашњава како постоје сви услови за одржавање избора које је расписао Ђукановић и посебно за предизборну активност партија и странака јер можемо организовати промоције у затвореном и на плажама под условом да нас препланули грађани, окренути на стомак, прате са лежаљки.

– НКТ ће од данас свакога дана имати своју конференцију за новинаре и своје новинаре за конференцију.

– ЕУ ће од 1. јула отворити границе за Србију, Црну Гору и регион. НКТ ће тада отворити Добраково за све становнике Молдавије који живе у околини Златибора.

– НКТ ће од 1. јула емитовати програм уживо са плаже испред Сплендида, а припремљен је и богат културно-умјетнички програм.

– НКТ спрема и спектакл за дочек Нове 2021. године, када ће сви „задругари“ бити пуштени три дана из карантина након чега ће се наставити успјешно лијечење.

Горан Даниловић/ИН4С

Коментари: