Kрвави пир црногорске полиције се не зауставља

Обећано му је да ће се према њему поступати у складу са законом и да га нико неће малтретирати.
Ватрогасац из Будве Далибор Бошковић претучен је данас у станици будванске полиције, објавио је функционер ДФ Славен Радуновић на свом Фејсбук профилу.

Kрвави пир црногорске полиције се не зауставља

Kрвави пир црногорске полиције се не зауставља! Ти људи све више личе на звери, а све мање на чуваре реда и закона. Далибор Бошковић, који се након што је видео како се полиција однела према његовим колегама у Будви, склонио неколико дана на сигурно, данас се сам пријавио, после гаранција које је његовом рођаку Воју Пићану дао начелник будванске полиције Зоран Вучинић – написао је он.
Обећано му је да ће се према њему поступати у складу са законом и да га нико неће малтретирати.

Он је затим додао да је при одласку адвоката у просторију одмах улетели командир станице и полицајци.

Дошао је у зграду полиције са своји адвокатом Димитријем Дапчевићем и дао изјаву. Чим је адвокат отишао, у просторију су улетели командир Слободан Kовачевић и полицајци Душко и Дејан Ракочевић, који су га тако претукли да је након тога завршио у Хитној помоћи. До кад ће Ђукановићева полиција да се понаша као Брозова 1948? – написао је он.

Затим се обреатио министру, и позвао их да да суспендују и притворе људе који су то учинили.

Позивам министра Мевлудина Нухоџића и директора Веселина Вељовића да изгреднике хитно суспендују и наравно притворе, као што се ради са обичним грађанима због сумње да су починили неупоредиво лакша дела! Силеџије у затвор – завршио је Радуновић.

Националист

Коментари: