Вулин Бошњацима: Верујте држави а не Угљанину

Министар одбране Србије Александар Вулин позвао је Бошњаке да и даље имају апсолутно поверење у своју државу и у свог председника Александра Вучића и да „никако не дозволе да још једном буду жетон којим ће (лидер Странке демократске акције /СДА/ Санџака и бивши министар Сулејман) Угљанин да тргује за неко своје место у власти”.

Вулин Бошњацима: Верујте држави а не Угљанину
Александар Вулин (фото: Лола Ђорђевић)

У саопштењу за јавност, Вулин је подсетио да је Угљанин раније, док је био у Влади Србије, говорио да неће бити мањинског проблема док је он министар, али да ће га бити када он не буде члан Владе, преноси Танјуг.

„Александар Вучић је у јеку пандемије вируса корона дошао у Нови Пазар, обишао грађане и однео респираторе, Војска Србије је у болници за два дана развела гасове, дезинфиковала град, обезбеђивала здравствене установе, старачки дом, подигла привремену ковид болницу, председник Вучић је послао шлепере медицинске опреме свим грађанима Новог Пазара”, нагласио је министар Вулин.

Како преноси Министарство одбране, он је истакао да је „на све то Угљанин послао људе да дивљају, изговарају неистине и вређају своју државу и лекаре”, током данашње посете Новом Пазару премијерке Ане Брнабић и министра здравља Златибора Лончара.

„Да му понудимо место у Влади, одмах би престао са нападима и опрао руке од оних које је слао да вређају Србију. Бошњаци добро знају да то Угљанину не би било први пут”, закључио је министар Вулин и поручио да ће „Србија победити корона вирус, али Угљанин своју похлепу и лудило неће”.

Политика

Коментари: