Погром

Прихватали смо све и свашта што су нам наметали. Из КиМ – а смо скоро избрисали Метохију, форсирајући албански назив Косово.

Погром

Рашку област смо посаСанџачили, Црну Гору расрбили, оно мало Срба у Хрватској заборавили…
Док се непријатељи уједињују у мржњи према нама ми се мржњом делимо и расипамо! Тужно је што смо прихватили њихово злочиначко име Олуја. То није олуја већ ПОГРОМ једног народа.

ПОГРОМ крајишких Срба, вековних граничара хришћанске Европе према агарјанском царству, које ће полним органом покорити ту исту остарелу и разврат у Европу. То није олуја већ највећи егзодус у историји пост Хитлеровске Европе.

Чак ни нацисти у једном дану нису прогнали и побили више људи. То није олуја већ масовни злочин над сопственим грађанима. То није олуја већ злочин против човечности. То није олуја већ дуго планирани злочиначко – криминални подухват са масовним трагичним последицама осмишљен и подржан од Америке и НАТО алијансе.

То није олуја хрватских формација већ договорени ПОГРОМ српског народа уз пасивно саучештиштво СР Југославије, обавезане Венсовим планом да ће њена војска у случају агресије Хрватске војске, заштитити српско становништво. То није олуја већ ратни злочин са елементима геноцида у коме су страдали цивили на својим вековним огњиштима. И тај геноцидни акт назовимо именом злочина ништа мањег од Сребренице у којој су побијени ратни заробљеници а цивили евакуисани. У том злочини државе Хрватске није било селекције на становништво и наоружане формације. Мета су били Срби од колевке до најстаријег животног доба. Убијани су на кућном прагу свирепо без милости. Многи се и данас воде као нестали без права на достојну сахрану и обележје.

Мишо Вујовић/ИН4С

посты:

Коментари: