Наваљни и „новичок“: Неколико веома неудобних питања

Цела ова ситуација, када покушавају да дувају крастачу кроз цев, још једном доказује потпуну деградацију западних елита уопште, а посебно специјалних служби. Уместо Џемса Бонда, ту је само Мр. Бин, али досадан.

Не знам ни шта се може додати ономе што је јуче речено у случају Наваљиног „тровања“.

Ситуација је искрено идиотска и није с наше стране.

Поново су Руси оптужени да су отровали Наваљног са Новичоком …

1. Зашто некога селективно трује бојев отровни гас? Ако постоји огромна количина било каквих биолошких отрова који се разлажу у телу и често уопште не остављају трагове.

1а. Да ли је у реду што се симптоми не подударају?

1б. Ако би се гаћице Наваљног отровале, како пишу неки медији, поставља се питање: ко би могао имати приступ његовом доњем вешу? Мојим, на пример, само ја и моја супруга имамо приступ. И, извините, ко је могао да скине Наваљног?

2. Како чају можете додати ГАС или, као у случају Скрипаљ, „трљати њиме кваку на вратима“? Ово је гас, испарљив је, а не течност!

3. Како то да се за појединачно уништавање користи оно што би требало бити оружје за масовно уништење (ВМД), а ни у ком случају нико није повређен?

4. Зашто бисте наставили да користите Новичок ако то није успело прошли пут? Зашто не пробати нешто другачије и ефикасније?

5. Зашто би неко наводно тровао, а затим га пуштао из земље да би тај отров тада могао бити откривен?

6. „Чему таква расипност, Шафранек? Камен око врата – и у воду! „(Ц)

7. А којим традиционалним методама Чека-ОГПУ-НКВД нису задовољни, на пример, у облику борбених интерконтиненталних цепина у глави?

8. Или шта није у реду са методама из деведесетих, укључујући туристичко путовање у гепеку до најближе шуме? Као један од најуспешнијих виницких, , бизнисмена су рекли, „Убићу, сахранићу, неће бити пронађени“.

9. Већ ћутим о једноставном и баналном питању: а коме је уопште потребан јефтини кловн са жутим паткама да би га отровао?

9а. Утолико више сада, када према судским одлукама дугује око 30 милиона рубаља.

И, коначно, најважније питање: ви, господо, фашисти (и њихови англосаксонски господари), јесте ли напокон тамо отишли? Да ли сте заборавили Нихт Шисен и Хитлер Капут?

Ако заиста желите да се играте детектива, онда боље истражите убиство извесног Јефрија Епстеина. „Преминули је знао превише“ (ц) Зато што на врату има жлеб за дављење, карактеристичан за дављење, а не за самоубиство.

Иначе, полицајци су тамо упуцали још једног ненаоружаног Афроамериканца. Али „ово је другачије, мораш да разумеш“. И, што је типично, опет до смрти, а не попут Скрипаља или Наваљног …

Генерално, као наследна крвава гебња која је проучавала методе рада друга Судоплатова, одговорно изјављујем: ако гебња жели некога да убије, онда га она и даље убија.

Попут Троцког, Коновалеца, Бандере и других непријатеља, терориста и нацистичких криминалаца.

Према томе, пошто нису убили, онда то дефинитивно нисмо ми.

П.С. Цела ова ситуација, када покушавају да дувају крастачу кроз цев, још једном доказује потпуну деградацију западних елита уопште, а посебно специјалних служби. Уместо Јамеса Бонда, ту су само Мр. Беанс, али досадни.

Александар Роџерс, издање „Новинарска истина“