Два нова рецепта доктора Несторовића

Бивши члан Кризног штаба, пулмолог др Бранимир Несторовић, повукао се пре извесног времена из јавности. Прекинуо је своју медијску тишину, а сада је поделио свој домаћи рецепт.
Два нова рецепта доктора Несторовића

Др Несторовић је, наиме, у јутрошњем гостовању на телевизији Хепи објаснио гледаоцима како могу да сами излече чир на желуцу, хеликобактерију или алергију на амброзију.

„Исецкајте купус, прелијте га водом, нека буде пола купус, пола вода и нека одстоји два дана у фрижидеру. После тога пијете по једну часу ујутру и увече две недеље“, рекао је Несторовић у Јутарњем програму, додавши да и сам већ две деценије користи овај рецепт и да су резултати одлични.

„Испоставило се да купус има одређене материје које обнављају слузокожу у желуцу. У комбинацији са сладићем делује и на хеликобактерију, и то на оне резистентне облике“, појаснио је доктор.

Несторовић је рекао и да је за алергију на амброзију веома добра коприва, али никако чај.

„Најбоље да се листови коприве самељу са медом, или да се држи коприва у замрзивачу две недеље, па се она сама претвори у прах. Чај није добар јер вода убија корисне састојке у коприви“, објаснио је доктор.

Спутњик

Коментари: