Душко Кнежевић: Нема кохабитације са Ђукановићем, један од нас двојице мора у затвор

Душко Кнежевић, црногорски бизнисмен који се налази у Лондону због пријаве за прање новца које је против њега поднела власт у Црној Гори, најавио је да ће његови правници припремити терен за његов повратак у земљу чим се буде формирала “демократска власт”.

Душко Кнежевић: Нема кохабитације са Ђукановићем, један од нас двојице мора у затвор
Душко Кнежевић

“Народ је схватио да је време да корумпираном режиму дође крај. Изашао је у великом броју на изборе. Литије су показале да је снага у народу веома велика и због напада на цркву су покренуле многе и преокренуле неке који су досад гласали ДПС, а добро организована опозиција овај пут је успела да буде на висини задатка”, рекао је Кнежевић за портал Демостат.

Он је оценио да је немогуће формирање кохабитационе Владе са Ђукановићем и додао да, када се он врати у Црну Гору, један од њих двојице мора да заврши у затвору.

Кнежевић је рекао да ће новој црногорској власти бити веома тешко јер је ДПС Мила Ђукановића опљачкао буџет и све ресрусе, а да велика задужења стижу наплату.

Говорећи о односима са Србијом, Кнежевић је рекао да се залаже за најбоље могуће економске односе, укидање границе, омогућавање слободног протока људи, робе и капитала.

“Мини Шенген је по мени врло занимљив пројекат за све чланице Западног Балкана”, рекао је он.

Борба.ме

Коментари: